Horeca

Assortiment uitbreiden?

bij_horeca_v2Trinkgarten levert frisdrank aan diverse horecagelegenheden in Utrecht. In het overzicht hieronder kun je zien waar onze frisdrankjes te proeven zijn. Stuk voor stuk toplocaties in Utrecht, al zeggen we het zelf. Houd deze pagina of onze Facebook in de gaten als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwste locaties.

Heb je ook interesse om één of meerdere van onze frisdranken aan te bieden in je winkel of horecagelegenheid? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met ons via e-mail: horeca@trinkgarten.nl of bel 030 261 2400.

 

 

Trinkgarten is te vinden bij:

Luc.

Restaurant & café

Luc.

meer info

Hebben jullie Luc. al ontdekt in Utrecht? Alleen al voor de groene inrichting vol prachtige planten zou je er eens een kijkje moeten nemen. Dat daarnaast het eten en drinken ook nog eens goed schijnt te zijn, is mooi meegenomen. Wij zijn fan!

Voor Clarenburg 8, Utrecht

De Daktuin

Terras & Café

De Daktuin

meer info

De Daktuin Utrecht is niet zomaar een tijdelijke daktuin: Dit is een bijzondere manier om een frisse neus te halen én een platform voor verschillende innovatieve en duurzame initiatieven in en rondom Utrecht. Een leuke en inspirerende plek voor een gezonde hap én (biologische) frisdrank in de zon.

De Daktuin Utrecht is van 2 t/m 27 juni en 1 t/m 19 september 2014 op het dak van de Parkeergarage naast de UniversiteitsBibliotheek op de Uithof.

Heidelberglaan 3, Utrecht

Kapitaal Utrecht

Kapitaal Utrecht

lees meer

Kapitaal is een super toffe plek in Utrecht waar cultuur, zeefdruk, workshops, exposities, werkplekken, winkel, lezingen en feestjes samenkomen. Bij Kapitaal gebeuren zóveel leuke dingen, dat onze frisdrankjes daar echt niet konden ontbreken.

Plompetorengracht 4, 3512 CC Utrecht

Katryne

Conceptstore

Katryne

lees meer

Het saaie Hoog Catherijne is sinds kort een stuk leuker geworden met de komst van KATRYNE! KATRYNE is een concept store waar koffie, food, kleding, vintage, kunst, design, muziek en events samenkomen. Bij hun bar zijn onze frisdrankjes te verkrijgen.

Radboudkwartier 23 (in Hoog Catherijne, naast Invito), Utrecht

Crop

Gezond & lekker

Crop

meer info

Bij CROP kan je supergezond ontbijten, lunchen of avondeten. Een salade kan je helemaal zelf samenstellen en vervolgens opeten in hun sfeervolle zaak of op het terras.

Biltstraat 1, Utrecht

De Lievelinge

Kampeerterrein

De Lievelinge

meer info

Misschien wel de allerleukste camping van Nederland: De Lievelinge. Zoals ze zelf zeggen: een prachtige groene oase ver weg, in het midden van nergens, en eigenlijk overal vlakbij. Als we de foto’s mogen geloven is het er altijd feest en daarom past onze frisdrank er ook zo goed bij!

Haarweg 6, Vuren

Blackbird coffee

Horeca

Blackbird coffee

meer info

Blackbird is een vintagewinkel én espressobar ineen. Met heerlijke koffie, Trinkgarten frisdrank en koek, zoveel mogelijk bio en fair. Retro racefietsen, vintage vouwfietsen en jaren 60/70 design. Bijna alles wat je ziet is te koop.

Oudegracht 222, Utrecht

SQUARE streetwear

Retail

SQUARE streetwear

meer info

Wil je er hip bijlopen? Dan moet je naar SQUARE. Hier ga je zeker slagen als je van mooie merken houdt. En als je je nieuwe outfit hebt gevonden, kan je bij het  afrekenen meteen even een Duits frisdrankje scoren van de Trinkgartenmuur. Uniek in Utrecht!

Zadelstraat 14, 3511 LT Utrecht

Morty’s

Delicatessen

Morty’s

meer info

Aan het begin van het drukke en multiculturele Lombok vind je de delicatessenzaak Morty’s. Hij zit misschien een beetje verstopt aan het begin van de Kanaalstraaat, maar het is zeker de moeite waard om eens op te zoeken. Morty’s heeft een verrassend en divers assortiment kazen, vleeswaren en biologische producten én verkoopt verschillende frisdranken van Trinkgarten.

Kanaalstraat 57, Utrecht

CycleWorks

Fietsspecialist

CycleWorks

meer info

Aan de Weerdsingel zit CycleWorks verstopt in een prachtig lang pand. Een hemelse plek voor de echte fietsliefhebber. En jawel; je kan er ook terecht voor een héérlijk frisdrankje!

Weerdsingel WZ 18, Utrecht

Goede Vrijdag

Brugwachtershuisje

Goede Vrijdag

meer info

Ken je dat leuke brugwachtershuisje aan de Oosterkade, tegenover het Ledig Erf? Daar zit sinds kort een kunstenaarswinkel, café, warenhuis en (pop)podium Goede Vrijdag. En jawel; je kan er ook terecht voor een héérlijk frisdrankje!

Oosterkade 1, Utrecht

‘t Gras van de Buren

Horeca

‘t Gras van de Buren

meer info

In het centrum van Utrecht zit ‘t Gras van de Buren. Elke donderdag geven ze het Duitse feestje Nachbarn en daar mag de Club Mate-Wodka natuurlijk niet ontbreken. De rest van de week schenken ze ook gewoon onze lekkere Duitse drankjes. Ganz Geil!

Lange Jansstraat 16, Utrecht

30ML espresso

Horeca

30ML espresso

meer info

In het hartje van Utrecht zit Espressobar 30ml. Ze gebruiken voor hun koffie en espresso vers gebrande koffiebonen en hebben veel verschillende koffiesoorten. Naast de koffie kan je er ook terecht voor Trinkgarten frisdrank, broodjes en zelfgebakken cake en koekjes.

Mariastraat 35, Utrecht

KOOF Soep & Salade Bar

Horeca

KOOF Soep & Salade Bar

meer info

KOOF (voorheen BIET) zat eerst in een ongebruikte ijsjeszaak, maar nu in Conceptstore Alchemie; een sfeervolle plek voor een gezonde hap. Je kan er niet alleen genieten van overheerlijke salades en soepen, maar ook van quiches en zoetigheden. Én je kan er terecht voor bijna het hele assortiment van Trinkgarten. Wij zijn fan!

Hoog Catherijne, Boven Clarenburg 25, Utrecht