Horeca

Assortiment uitbreiden?

bij_horeca_v2Trinkgarten levert frisdrank aan diverse horecagelegenheden in Utrecht. In het overzicht hieronder kun je zien waar onze frisdrankjes te proeven zijn. Stuk voor stuk toplocaties in Utrecht, al zeggen we het zelf. Houd deze pagina of onze Facebook in de gaten als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwste locaties.

Heb je ook interesse om één of meerdere van onze frisdranken aan te bieden in je winkel of horecagelegenheid? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met ons via e-mail: horeca@trinkgarten.nl of bel 06 – 520 31 229.

 

 

Trinkgarten is te vinden bij:

Conceptstore Katryne

Conceptstore Katryne

lees meer

Het saaie Hoog Catherijne is sinds kort een stuk leuker geworden met de komst van KATRYNE! KATRYNE is een concept store waar koffie, food, kleding, vintage, kunst, design, muziek en events samenkomen. Bij hun bar zijn onze frisdrankjes te verkrijgen.

Radboudkwartier 23 (in Hoog Catherijne, naast Invito), Utrecht

KOOF Pop Up Soep & Salade Bar

Horeca

KOOF Pop Up Soep & Salade Bar

meer info

KOOF (voorheen BIET) heeft deze winter een ongebruikte ijsjeszaak omgebouwd tot een sfeervolle plek voor een gezonde hap. Je kan er niet alleen genieten van overheerlijke salades en soepen, maar ook van quiches en zoetigheden. Én je kan er terecht voor bijna het hele assortiment van Trinkgarten. Wij zijn fan!

Nobelstraat 215, Utrecht

Blackbird coffee

Horeca

Blackbird coffee

meer info

Blackbird is een vintagewinkel én espressobar ineen. Met heerlijke koffie, Trinkgarten frisdrank en koek, zoveel mogelijk bio en fair. Retro racefietsen, vintage vouwfietsen en jaren 60/70 design. Bijna alles wat je ziet is te koop.

Oudegracht 222, Utrecht

SQUARE streetwear

Retail

SQUARE streetwear

meer info

Wil je er hip bijlopen? Dan moet je naar SQUARE. Hier ga je zeker slagen als je van mooie merken houdt. En als je je nieuwe outfit hebt gevonden, kan je bij het  afrekenen meteen even een Duits frisdrankje scoren van de Trinkgartenmuur. Uniek in Utrecht!

Lange Jansstraat 6, Utrecht

Morty’s

Delicatessen

Morty’s

meer info

Aan het begin van het drukke en multiculturele Lombok vind je de delicatessenzaak Morty’s. Hij zit misschien een beetje verstopt aan het begin van de Kanaalstraaat, maar het is zeker de moeite waard om eens op te zoeken. Morty’s heeft een verrassend en divers assortiment kazen, vleeswaren en biologische producten én verkoopt verschillende frisdranken van Trinkgarten.

Kanaalstraat 57, Utrecht

‘t Gras van de Buren

Horeca

‘t Gras van de Buren

meer info

In het centrum van Utrecht zit ‘t Gras van de Buren. Elke donderdag geven ze het Duitse feestje Nachbarn en daar mag de Club Mate-Wodka natuurlijk niet ontbreken. De rest van de week schenken ze ook gewoon onze lekkere Duitse drankjes. Ganz Geil!

Lange Jansstraat 16, Utrecht

30ML espresso

Horeca

30ML espresso

meer info

In het hartje van Utrecht zit Espressobar 30ml. Ze gebruiken voor hun koffie en espresso vers gebrande koffiebonen en hebben veel verschillende koffiesoorten. Naast de koffie kan je er ook terecht voor Trinkgarten frisdrank, broodjes en zelfgebakken cake en koekjes.

Mariastraat 35, Utrecht